Een biertafel.. zo’n goedkope inklaptafel met bij behorende banken erbij. Super handig voor tijdens het kamperen, een familiefeest in de tuin of bierfeesten en festivals. Maar heb je er ook wel eens over nagedacht om een biertafel in je interieur te plaatsen? Veel mensen zullen even stil moeten staan bij het idee. Ik ga jullie vandaag overtuigen dat dit een super leuk meubel stuk kan zijn voor jouw huis. Van oude vintage biertafels tot moderne gerestylde versies.

Goedkope inklaptafel  – Laat je inspireren!

Een biertafel hoeft helemaal niet zijn gelig gelakt blad en standaard groene poten te behouden. De kracht zit vaak in het ‘eigen’ maken van een ‘standaard’ product of item. Ga eens met een schuurmachine en verf aan de slag. Witte of zwarte poten veranderen de hele look van de tafel al gelijk en met een mooie beits over het blad creëer je zo een mooie industriële of vintage look.
Nog toffer is het als je tijdens het struinen door een brocante of tweedehands zaak ineens tegen een echte oude biertafel loopt zoals rechts boven. Wauw, niets meer aan doen! Een paar mooie strakke stoelen erbij en klaar! Hier zie je overigens ook wat een tapijt kan doen onder een eettafel.

Heb je een tafel en banken met inklapbare poten dan is dat ook nog eens super handig als je eens wat meer plek nodig hebt of wilt wisselen van meubels! Binnen no time heb je zo je eethoek omgetoverd dansvloer! Een wat andere versie is bovenstaande met wat meer robuuste poten. Prachtige oude balken met een industrieel ijzer onderstel. Het leuke als je er een bank aan schuift is dat je er verschillende kussentjes en dekentjes op kan leggen en zo per seizoen bijvoorbeeld mee kan wisselen en de look makkelijk kan veranderen.

Een biertafel hoeft natuurlijk helemaal niet als eettafel te fungeren. Wat dacht je van een bureau? Of een sidetable?

Er bestaan tegenwoordig ook tafels met banken geïnspireerd op het biertafel concept. Deze kan je gewoon vinden in menig design en interieur winkels. Ze hebben een wat strakkere look en afwerking. Handig voor degene die niet perse zin heeft om zelf aan het schuren en verven te gaan.

 

Biertafel kopen

Een biertafel staat garant voor gezelligheid, ze is makkelijk op te stellen en even makkelijk en snel terug op te bergen. Ideaal dus voor een gezellige namiddag of avond met vrienden of familie. Het grote voordeel bij deze biertafels is dat het hout dubbel gelakt is, wat schoonmaken eenvoudig maakt, en dat de biertafels en banken gemaakt zijn van dikke 28mm planken.

Hieronder vindt u een overzicht van ons volledige gamma biertafels. Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken.

 

natuzzi zetel

Ben jij benieuwd naar de collectie van Natuzzi zetels en salons? Kom dan langs in onze winkels in Denderhoutem. Wil je liever persoonlijk advies ontvangen omtrent zetels en salons van Natuzzi? Van een interieurarchitect die zich speciaal over jouw interieurwensen buigt? Reserveer snel jouw gratis adviseur. Bel naar 054 33 70 90.

Tags: Zitmeubelen