Biertafels zijn er in allerlei soorten, kleuren en afmetingen. Meestal varieert de breedte van de tafel tussen de 50 en 80cm. De lengte van de biertafels zijn meestal hetzelfde, je vindt deze als 180cm of 220cm lang.

In de kwaliteit van biertafelsets zit tussen de verschillende aanbieders wel grote verschillen.
Deze verschillen zitten voornamelijk in het frame, de dikte van het blad, gebruikte materialen en de kwaliteit van lakken.

De meeste bouwmarkten bieden wel een biertafel met banken aan. Dit zijn over het algemeen biertafels uit de goedkopere klasse met een minder lange levensduur.

kijk goed naar de eigenschappen van de biertafel, hier zitten veel verschillen in!

Kijk dus goed naar de volgende eigenschappen van de biertafel:

  • Gebruikte materialen
  • Dikte van het blad
  • Zitten er balkjes onder het blad ter versteviging
  • Dikte van het metalen frame
  • Soort kliksysteem
  • Kwaliteit van aflakken

De biertafels worden of allerlei manieren gebruikt. Als picknicktafel in de zomermaanden of als terrastafel. Zelfs binnenshuis worden de biertafels steeds vaker gebruikt. Onder andere de white wash en grey wash biertafels uit ons assortiment zijn daarvoor erg geschikt. Je kunt met 8 personen zitten aan de 220 cm lange biertafel dus kan deze prima als eettafel dienen.


 

Biertafel kopen

Een biertafel staat garant voor gezelligheid, ze is makkelijk op te stellen en even makkelijk en snel terug op te bergen. Ideaal dus voor een gezellige namiddag of avond met vrienden of familie. Het grote voordeel bij deze biertafels is dat het hout dubbel gelakt is, wat schoonmaken eenvoudig maakt, en dat de biertafels en banken gemaakt zijn van dikke 28mm planken.

Hieronder vindt u een overzicht van ons volledige gamma biertafels. Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken.

 

natuzzi zetel

Ben jij benieuwd naar de collectie van Natuzzi zetels en salons? Kom dan langs in onze winkels in Denderhoutem. Wil je liever persoonlijk advies ontvangen omtrent zetels en salons van Natuzzi? Van een interieurarchitect die zich speciaal over jouw interieurwensen buigt? Reserveer snel jouw gratis adviseur. Bel naar 054 33 70 90.

Tags: Zitmeubelen